Vendégkönyv

Kérjük az illemet betartani. Köszönjük.

Bejegyzesek

Muhi Sándor

Tisztelt kollégák, befejeztem a tanmenet-javaslatom elkészítését az óvodák és elemi osztályok számára kézművességből (kézimunka) és képzőművészeti nevelésből. Ez jelenleg 84 írott oldalt és 615 reprodukciót tartalmaz, a teljes anyag a honlapomon (muhisandor.eoldal.hu) tekinthető meg. A munkámat vitaindítónak szántam, ezzel, vagy a honlapomon látható módszertani írásom bármelyikével kapcsolatban minden jó szándékú észrevételt, javaslatot, hozzászólást, tapasztalatcsere lehetőséget örömmel fogadok a következő címen: muhisandor@freemail.hu, vagy: 440177 Satu Mare, str. Crizanetemei 5, bl. M5/3. A fenti témakörből Szatmár megyében eddig több mint száz tudományos dolgozat született, a címek, szerzők szintén a honlapomon találhatóak meg. Ha bárhol az országban írtak tanítónők vagy óvónők magyar nyelven kézművességből vagy képzőművészeti nevelésből hasonló dolgozatokat, azokról is szívesen folytatnék tapasztalatcserét, mert megítélésem szerint közös erőfeszítésekkel, egymás eredményeinek a felhasználásával többre, előbbre jutnánk, Muhi Sándor

Muhi Sándor

Tisztelt kollégák, Szatmárnémetiben 1999 óta tanítom a BBTE kihelyezett tagozatán a képzőművészeti nevelés és a kézművesség módszertanát. A honlapom (http://www.muhisandor.eoldal.hu/) felvételek ezreit és tanulmányok tucatjait tartalmazza a tevékenységeinkkel, kurzusainkkal, szemináriumainkkal, szakdolgozatainkkal, gyakorló tanításainkkal kapcsolatban, található rajta rövid művészettörténeti összeállítás, gazdagon illusztrált témaajánlatok óvodától az egyetemig stb. Mindezt minden kollégának, hallgatónak szíves figyelmébe ajánlom azzal, hogy nyitott vagyok bármilyen tartalmas, hasznos, kölcsönös előnyökkel járó együttműködésre. Tisztelettel, Muhi Sándor (muhisandor@freemail.hu)

Szabó Benkő Kata

Kedves Bod Péteresek!
Örömmel fedeztem föl ezt a honlapot és elkalandozva nézegettem milyen sokminden megváltozott mióta már nem mi vagyunk a csintalan,szeleburdi tanítóképzősök.Örömmel tölt el,hogy ilyen honlapot sikerűlt összehozni és ennyi tartalomal megtölteni.Gratulálok mindenkinek!További hasonló lelkesedést és buzgó munkát.
Szép napot!Szabó Benkő Kata,volt 12 c-2 véndiák

Orbán (sz.Finta) Jolán

1952-be én is itt kaptam tanítónői diplomát.- Most az életem alkonyán szeretettel és tisztelettel gondolok vissza az ott eltöltött évekre, tanáraimra ( akik már nem élnek), valamint az élő és elhunyt évfolyam társaimra.-
A mai ifjú nemzedéknek akik most kerülnek ki az élet "színpadára" sok sikert kívánok.-

mr

Nagyon elavult az oldal. Illene frissíteni. 2009-2010-es tanévre vonatkozó információk egy kissé túllépték az aktualitás fogalmát.

Rusu Margit

1973-1976.ig én is ebben az itézménybe n tanultam .Fájó látni,hogy csak egy aprócska megjegyzést tesz róla az irás. Nemes gesztusnak tartanám hogyha elkészűlne róla például sgy óldal a végzősök tablójával. Örömmel olvastam,hogy az egykori tanárok közül még ma is néhányan az intézménynél oktatnak. Tisztelettel R M.

Kaján Katalin

Nagyon vagány lett az oldal,sok az ujitás.Gratulálok!!!

Comment by admin
Köszönjük.
Rendszergazda

Üdvözletem minden látogatónak.