Valentin-nap

2013-02-14 - 2014-02-14

Valentin-nap a Bod Péter Tanítóképzőben!

A Bod Péter Tanítóképző Diákszövetsége megpróbálta még szebbé, emlékeztesebbé és izgalmasabbá tenni február 14-ét. Ennek érdekében ezen a jeles napon megválasztották az iskola legszebb Valentin-napi párját. Mindez szavazással dőlt el. Az iskola diákjai összesen hat párra szavazhattak. A legtöbb szavazatot Demkó Eszter és Csucsi Csongi gyűjtötték be, ők elsőkként egy szíves Milka-csokit és oklevelet kaptak.

Második helyezést Erdő Kinga és Veres Zsolt, harmadik helyezést pedig Finta Zsuzsa és Pinti Tihamér szerezték, ők oklevelet kaptak.

Ezzel még nem ért véget a Szerelmesek napja iskolánban. A nap folyamán a fiúk és leányok egyaránt leveleket, kártyákat, üdvözleteket küldhettek kiszemelt, kedvelt, szeretett diáktársaiknak, postázva a régi szép idők emlékére a folyosóra kihelyezett láda által. Ezeket a nap végén a DSz-tagok kézbesítették mindenki számára.

Ez a program is eredményesnek mondható, hisz a szavazás és a levelezés is nagy érdeklődést vont maga után. (Sárkány Hanna, a Bod Péter Diákszövetség elnöke)