-

Buna Blanka-Boróka

-

Román képességvizsga értékelése  ITT

Magyar képességvizsga értékelése  ITT

Digitális képességvizsga eredménye ITT

Idegennyelv vizsga eredménye ITT

-
-

Tanulóinknak sok szerencsét kívánunk!

Képek

-
-
-

Iskolánk kiemelt feladatának egyike a néphagyományok ápolása, tisztelete.

Képek

FB

-
-

Iskolánk, a Bod Péter Tanítóképző farsangi ünnepségét 2017. február 17-én szerveztük a Vigadó Művelődési Házban. Hagyományos farsangi hangulatot varázsolt körénk tánccal, beköszöntővel a Gyöngyvirág tánccsoport Szováti Mária vezetésével, s a XII.-es szervezők fánkkal örvendeztették meg az egész közönséget.

-
-

2017. január 25-én, iskolánk lelkes tanulói, a Zöld Nap Egyesület évadnyitó Mozgó Délutánját relaxáló tánccal indította el a városi sportcsarnokban. A rendezvényen résztvevő diákjaink mellé számos résztvevő kis és nagydiák is bekapcsolódott. Gratulálunk a csapatnak és felkészítő tanáruknak, Tuzson Erikának.

-
-
-

A Bod Péter Tanítóképző IX.A osztálya az adventi hetekben lelkesen készülődött a kézdivásárhelyi Zenóbia Idős Otthon lakóinak meglátogatására. A 2016. december 20-án sorra került látogatás alkalmával verse-zenés karácsonyi műsorral és szeretetcsomaggal varázsoltak egy kis örömet a szépkorúak életébe.

Képek

-

Erasmus +, Nemzetközi Tanári Találkzó, magyaroszági, portugáliai és törökországi vendégtanárokkal 2016 december 13-18.

Video

-

A Bod Péter Tanítóképző, a Molnár Józsiás Általános Iskola és a Vackor Napköziotthon közös adventi, jótékonysàgi előadása.

Képek

-

Idén, 2016. december 5-én a Bod Péter Tanítóképző diákserege újra megszervezte a már hagyománnyá vált Mikulás-járást iskolánkban. A lelkes diákcsapat csilingelő énekléssel járta végig az iskola zege-zugát és szeretet cukrot osztogatva köszöntötte fel az alkalmazottakat, valamint diáktársaikat. Köszönjük szépen a megemlékezést!

-
-

Maturandusz ünnepség a bodpétereseknél

Képek

-

A Zöld Nap Egyesület csapata november 2-án és 3-án, az Iskola másként héten a kézdivásárhelyi Bod Péter Tanítóképző X. és XI. osztályosait látogatta meg.

Referencia : itt

-

2016 november 4.

képek

-
-
-

Kiállítással, ünnepi műsorral, gyertyagyújtással emlékeztünk az aradi hősökre

-
-
Syndicate content